KB SOUND iSELECT 5" UGRADBENI SISTEM (daljinski, BT ready, potrebno kupiti dongle)

224,30€ /SET
(1.689,99Kn)
Bez PDV-a: 179,44€
(1.351,99Kn)
Dostupnost na upit
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
KB50304

Trenutno pregledava 1 posjetitelj!

OPIS

Ako vam je veličina bitna, izaberite 5” iSelect sklop za zvuk koji će vas nadahnuti. Najbolje su uklapa u srednje i velike sobe ili prostore. To je najbolje rješenje za novac. Radi se o novoj razini ozbiljnosti i kvalitete kad je riječ o stropnim radio/audio sustavima.
Isporučuje zvuk iznimne kvalitete koji osigurava uživanje u radio prijemu koji dopire sa stropa ili, kad je spregnut s našim bežičnim priborima KBSOUND® DOCK ili KBSOUND® BLUETOOTH®, omogućava streamanje glazbe s pametnih telefona, tableta, računala ili bilo kojeg uređaja s Bluetoothom. Koristeći iSelect daljinski upravljač moguće je izabrati između FM tunera ili DAB iPod/Bluetooth sadržaja.
Elektronički modul s ugrađenim FM/DAB tunerom i zvučnicima skriven je iza spuštenog stropa, baš kao što je to elektronika osvjetljenja. Potpuno je upravljiv jednostavnim za korištenje, stilskim iSelect daljinskim upravljačem s displayom i RDS-om.
Navedite kad želite DAB inačicu.
Sadržaj:
Glavni dijelovi iSelect 5” sklopa su:
Daljinski upravljač. Sklopom se upravlja daljinskim upravljačem s LCD displayom i Radio Data System (RDS) komunikacijskim protokolom.
Moguće je izabrati izvor zvuka između FM-a, DAB-a, iPOD/ BLUETOOTH®. LEVEL tipkom upravlja se glasnoćom, basom, visokim tonovima i loudnessom.
Druge tipke omogućuju traženje ili izravno unošenje FM radio postaja s optimalnim prijemom i njihovu pohranu u memoriju.
Daljinski upravljač omogućava pretraživaje naprijed i natrag kao i pauziranje reprodukcije playlista s iPOD-a, iPHONE-a i uređaja s BLUETOOTH-om.
Elektronički modul uključuje FM tuner s 30 memorijskih mjesta. Stereo izlaz mu je 1,7 + 1,7 W. Njegovi priključni terminali omogućavaju jednostavno ožičavanje i instalaciju.
Bežični moduli DOCK i BLUETOOTH® pribora sigurno ulaze u priključke elektroničkog modula.
Dva 6.35 cm (8 ?) zvučnika s IR prijemnikom/predajnikom ugrađena su u zaštitnu masku zvučnika. Dostupno bijeloj boji.