NAIM UNITI STAR ALL-IN-ONE

4.699,00€ /KOM
(35.404,62Kn)
Bez PDV-a: 3.759,20€
(28.323,69Kn)
Dostupnost na upit
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
19005

Trenutno pregledava 1 posjetitelj!

OPIS

Uniti Star je glazbeni sustav stvoren za ljude koji znaju što žele. Za ljude koji znaju kako žele slušati glazbu i što žele čuti. Za ljude koji ne pristaju ni na najmanji kompromis kada se radi o zvuku, tehničkim performansama ili dizajnu!

Naimov Uniti Star je, kako I samo ime kaže, “zvijezda večeri”! S mnoštvom mogućnosti i činjenicom da omogućuje puštanje, spremanje, „prženje” i lako prebacivanje glazbe, te spajanje na bilo koji drugi uređaj, Uniti Star pruža neograničene mogućnosti. Razlikuje ga mogućnost korištenja (možda starinskog) CD-a, koja ga čini puno raznovrsnijim od sličnih proizvoda. Star je, jednostavno rečeno, sveobuhvatan glazbeni sustav koji može ispuniti sve vaše audiofilske želje.

Može se koristiti s bilo kojim setom zvučnika, spajati na sve streaming servise, a i povećati kvalitetu zvuka bilo koje konzole ili TV-a. Kako god željeli slušati glazbu, Naimov Uniti Star spreman je to izvršiti!

Iako većina ne obraća pažnju na tehničku izvedbu, dizajnirati sustav koji spaja modernu tehnologiju, CD, i savršen zvuk, zahtijevalo je savršenu preciznost u izvedbi. Posebna pažnja posvećena je termalnoj stabilnosti uređaja i smanjivanju neslaganja među komponentama.

Kada pričamo o zvuku, Uniti Star zadovoljava sva „nepca”, bez obzira na žanr. Stvara čist, jasan i neutralan zvuk, u kojem do izražaja dolazi glazba. Nepretenciozan je, ali sposoban dočarati i najmanje suptilne nijanse skladbe ubojitom preciznošću.

Uniti Star nije običan sustav. On je stvoren za ljude koji znaju što žele. Za ljude koji znaju kako žele slušati glazbu i što žele čuti. Za ljude koji ne pristaju ni na najmanji kompromis kada se radi o zvuku, tehničkim performansama ili dizajnu!