DENON DHT-S516H HEOS HOME CINEMA SOUNDBAR BLACK

699,00€ /KOM
(5.266,62Kn)
Bez PDV-a: 559,20€
(4.213,29Kn)
Dostupnost na upit
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
DDHTS516H

Trenutno pregledava 2 posjetitelja

OPIS

Soundbar sa bežičnim subwooferom i ugrađenom HEOS multiroom tehnologijom, Bluetooth i AirPlay 2. Podrška za Dolby Digital, Dolby Digital Plus i DTS. 400 MHz 32-bit floating point DSP. Glasovna kontrola sa Amazon Alexa. Dva dvostruko pojačana srednjetonca, dva visokotonca te napredna DSP obrada u kombinaciji s moćnim bežičnim subwooferom s dvije pogonske jedinice daju potpuno novu dimenziju i dubinu vašim omiljenim filmovima i TV emisijama.

Podržava formate Dolby Digital, Dolby Digital Plus i DTS koji pružaju potpun doživljaj surround zvuka. Putem HDMI ulaza i izlaza te Audio Return Channela (ARC) možete jednostavno spojiti soundbar s vašim TV-om. Također su podržani i 4K uz HDCCP 2.2, Dolby Vision i HDR10. Uključeni HDMI i optički kablovi osiguravaju kompatibilnost soundbara s bilo kojim izvorom.

Streaming glazbe je jednostavan putem Apple AirPlay 2 ili ugrađenog Bluetootha, a s obzirom na to da soundbar može funkcionirati kao HEOS zvučnik, moguć je i bežični streaming u jednoj prostoriji ili s drugim HEOS uređajima. Sve to kontrolirate pomoću besplatne HEOS aplikacije.

Jednostavno aktivirajte besplatnu HEOS Home Entertainment Skill i započnite hands-free upotrebu koristeći Amazon Alexu i vlastiti glas. „Naredite“ vašem soundbaru da prilagodi glasnoću, prebacuje na sljedeći audiozapis i još mnogo toga (za to je potrebna aplikacija Alexa, Amazon Echo, Dot ili slično).

Uživajte u vrhunskom doživljaju slušanja glazbe uz reprodukcije visoke rezolucije, bilo da streamate glazbu putem vlastite mreže ili preko USB-a. Podržane su WMA, MP3, WAV, ALAC i FLAC datoteke.

Specifikacije:
2.1 kanalni soundbar s bežičnim subwooferom
Dialog Enhancer (pojačivač dijaloga)
1 HDMI ulaz i izlaz s ARC podrškom
IR izlaz, optički i koaksijalni ulaz
3.5 mm AUX ulaz
Zvučni formati: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS
Bluetooth, AirPlay 2, HEOS, glasovne kontrole (Amazon Alexa, Google Assistant)
Mogućnost montaže na zid