LD SYSTEMS MAUI 5 GO ULTRA PORTABLE BATERRY POWERED COLUMN PA SYSTEM

948,95€ /KOM
(7.149,86Kn)
Bez PDV-a: 759,16€
(5.719,89Kn)
Dostupnost na upit
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
LDMAUI5GO

Trenutno pregledava 2 posjetitelja

OPIS

MAUI® 5 GO vrhunski je sustav za isporučivanje kristalno čistog, snažnog zvuka na bilo kojem mjestu.Lagan,malen,prijenosan sa litij-ionskom baterijom visokih performansi omogućuje napajanje do 20 sati.Punjač je ugrađen u subwoofer. Vanjski priključak za punjenje dostupan je kao dodatna oprema. Ulazi za mikrofon, instrumentalne i linijske signale, kao i Bluetooth® stereo streaming čine MAUI® 5 GO idealnim sustavom za ulične glazbenike ili za reprodukciju glazbe i govora na privatnim i poslovnim događajima i svim mrežnim aplikacijama bez napajanja.
Njegova težina od samo 13 kg, četverodjelni dizajn čini ga vrlo lakim za transport, a zahvaljujući posebnim multipin konektorima, sastavljen je i spreman za upotrebu u nekoliko sekundi.S vrhunskom snagom od 800 W, MAUI® 5 GO najglasniji je i najzvučniji PA prijenosni sustav na tržištu, bez napora pružajući zvuk za preko 100 ljudi.
Integrirani četverokanalni mikser pruža odvojene kontrole glasnoće za ulazne kanale, subwoofer, kao i promjenjivo visokofrekventno pojačavanje za lakše i uravnoteženo prilagođavanje zvuku. Tehnologija brzog izmjenjivanja olakšava trenutnu i jednostavnu zamjenu baterija za gotovo neograničeno vrijeme rada MAUI® 5 GO.