Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja putem Internet trgovine Dacco d.o.o.

 

1. Opće odredbe 

Nositelj svih prava na Internet stranici www.dacco.hr je trgovačko društvo Dacco d.o.o. (dalje u tekstu: Dacco d.o.o.). Nadalje, Dacco d.o.o. putem navedene stranice pruža uslugu informiranja putem svog servisa – Dacco WEB stranice (dalje u tekstu: Dacco d.o.o.). Korištenjem usluge Dacco smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima poslovanja (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

Pružatelj usluge informiranja putem Dacco WEB stranice je Dacco d.o.o., Slavonska avenija 26/9, 10000 Zagreb, OIB: 53205419777

Dacco d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.

Dacco d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Dacco WEB stranice u svako doba bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.

Dacco d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Dacco WEB stranice u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično, a može i u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Korištenje usluga Dacco WEB stranice odobrava se isključivo pravnim osobama. Uporaba i korištenje Dacco WEB stranice od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Dacco d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

Dacco d.o.o. se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.dacco.hr.

 

NAPOMENA: 

Slike proizvoda na Dacco WEB stranici su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na Internetskoj stranici www.dacco.hr ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te Kupac takve prozvode ne može reklamirati na temelju te osnove. Dacco d.o.o. će nastojati na WEB stranicama www.dacco.hr objavljivati točne, aktualne i istinite podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

 

2. Uvjeti i postupak kupnje

Ukoliko je kupac-pravna osoba (dalje u tekstu:kupac) zainteresiran za kupnju proizvoda koje nudi Dacco d.o.o može:

1.) Staviti proizvode u košaricu,popuniti sve potrebne podatke i kliknuti kućicu “ZATRAŽI PONUDU”.

2.) Poslati upit na email adresu : dacco@dacco.hr

3). Nazvati na broj telefona 01-2456-666

 

3. Zaštita podataka pri registraciji

Dacco d.o.o. obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost korisnika Dacco WEB stranice,te će podatke koristiti isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima.

Dacco d.o.o. će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Dacco WEB shopa.

Dacco d.o.o. prikuplja i obrađuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabeDacco WEB stranice bez otkrivanja identiteta korisnika, odnosno bez otkrivanja osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika. 

Dacco d.o.o. prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih karakteristika WEB stranice.

Dacco d.o.o. će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Dacco WEB stranice od strane korisnika, među ostalim i datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Dacco d.o.o. koristiti isključivo u svrhu unapređivanja vlastite usluge, te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika. 

 

4. Komunikacija Dacco WEB s korisnicima 

Registracijom možete i ne morate dati suglasnost da Vas Dacco WEB u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obaviještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge.

Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost. 

 

Vaš Dacco!

Prodaja na stranicama Dacco.hr odobrava se isključivo pravnim osobama!
Sve su cijene izražene sa PDV-om!

OK
Dacco.hr koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke radi poboljšanja funkcionalnosti. Prema zakonu, neki od njih su možda već instalirani. Nastavkom posjete pristajete na njihovu upotrebu. Više o kolačićima...