Servis

Dacco radi popravke i zamjene rezervnih djelova uredskih strojeva iz naše ponude. Popravci se vrše u našem servisu a po potrebi se izlazi i na teren.

Popravci u jamstvenom roku su besplatni a jamstvo na proizvode vrijedi po proizvođačkim specifikacijama. Jamstvo na popravke vrijedi po specifikacijama rezervnih dijelova.

Rok za preuzimanje popravljene robe sa servisa je 15 dana od obavijesti o završetku popravka. Nakon tog roka ne odgovaramo za robu ostavljenu na servisu.

Popravke artikala iz audio-video programa radimo preko našeg partnera po njihovim uvjetima. Za detalje kontaktirajte nas na e-mail ili telefon.


Cijene

Radni sat – 145,00 + PDV

U slučaju odustajanja od popravka naplaćujemo dijagnostiku:

Dijagnostika kvara - 50,00 + PDV

Dolazak na adresu i dijagnostika kvara – 100,00 + PDV

* Zadržavamo pravo izmjena cijena bez prethodne najave.


Napomene

Jamstvo počinje teći datumom isporuke kupljenog proizvoda krajnjem korisniku, a dokazuje se predočenjem računa i ovjerenog jamstvenog lista.

Važeći jamstveni list je originalni jamstveni list koji je uz uređaj priložio proizvođač. Ukoliko uz proizvod ne dolazi originalni jamstveni list proizvonača, priznaje se isključivojamstveni list distributera (uvoznika).

Jamstveni list mora biti pravilno popunjen, potpisan i ovjeren pečatom od strane prodavatelja (prodavatelja krajnjem korisniku). Kvarovi na proizvodima pokrivenim jamstvom biti će otklonjeni bez naplate, samo u slučaju, ako nisu izazvani mehaničkim utjecajem ili rukovanjem suprotnome uputstvima za korištenje, od strane krajnjeg korisnika.


Kontakt

Zdenko Burek - serviser

Slavonska avenija 26/9

10000 Zagreb

Tel: 01 245 9094

Fax: 01 245 9095

Mob: 091 576 7172

Email: servis@dacco.hr

Prodaja na stranicama Dacco.hr odobrava se isključivo pravnim osobama!
Sve su cijene izražene sa PDV-om!

OK
Dacco.hr koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke radi poboljšanja funkcionalnosti. Prema zakonu, neki od njih su možda već instalirani. Nastavkom posjete pristajete na njihovu upotrebu. Više o kolačićima...