O nama

Tvrtka DACCO d.o.o. osnovana je 1991. godine u Zagrebu, za distribuciju strojeva i pribora za uvezivanje, plastificiranje i arhiviranje dokumentacije. Iz široke ponude izdvajamo uništivače dokumentacije KOBRA koji su namijenjeni za upotrebu u malim, srednjim i velikom uredima, te zadovoljavaju visoke standarde i najviše stupnjeve sigurnosti uništavanja dokumetnacije.

2002. godine uredski program proširili smo sa audio video asortimanom, koji obuhvaća zvučničke kablove, konektore, ugradbene i samostojeće zvučnike i zonska pojačala. U prodajnom programu imamo veliki izbor nosača za LCD najpoznatijeg europskog proizvođača VOGELS. 

Zastupnici smo za francusku tvrtku FOCAL te u ponudi imamo velik izbor audiosustava.

Od 2004. godine veleprodaja posluje na Žitnjaku, Slavonska avenija 26/9.

Zapošljavamo 7 djelatnika, koji čine jedan vrlo skladan i dinamičan tim, a dio kojega su: Goran Poljak - voditelj skladišta, Ksenija Remenar Vekić - voditeljica financija, Zdenko Burek - voditelj servisa i Darko Vekić – direktor.

Prodaja na stranicama Dacco.hr odobrava se isključivo pravnim osobama!
Sve su cijene izražene sa PDV-om!

OK
Dacco.hr koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke radi poboljšanja funkcionalnosti. Prema zakonu, neki od njih su možda već instalirani. Nastavkom posjete pristajete na njihovu upotrebu. Više o kolačićima...