Izjava o privatnosti

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Ova pravila o privatnosti objašnjavaju kako Dacco d.o.o. koristi i štiti informacije koje dajete Dacco WEB dok koristite WEB stranicu www.dacco.hr 

Dacco d.o.o obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o Korisnicima usluge on-line kupnje, a koji su nužni za ispunjenje naših obveza prema Vama.

Sve podatke koje je Korisnik upisao mogu se naknadno izmjeniti, a ako korisnik ne zna kako se to čini, uvijek nas može kontaktirati putem Kontakt formulara.

Podaci o korisnicima strogo čuvamo, a dostupni su isključivo djelatnicima kojima su isti nužni za obavljanje posla.Svi djelatnici Dacco d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


U slučaju registracije na ovoj WEB stranici, prikupljaju se sljedeći podaci:

  • Ime i prezime korisnika / naziv tvrtke
  • OIB tvrtke
  • Kućna adresa / adresa poduzeća
  • Telefonski broj / mobitel
  • Email adresa


Navedene podatke trebamo kako bi Vas u slučaju narudžbe proizvoda ili usluga mogli kontaktirati i dostaviti artikle na ispravnu adresu.

Također, ukoliko ste to odobrili, postoji opcija da dobijete e-mail poštu (tzv. newsletter) s proizvodima koje trenutno imamo na akcijskim sniženjima.

Dacco d.o.o. može izmjeniti ovu izjavu te će u tom slučaju ažurirati i ovu stranicu. 

Ukoliko se tako nešto dogodi, obavijest o promjeni biti će objavljena na naslovnoj stranici WEB stranice www.dacco.hr 

Vaš Dacco!

Prodaja na stranicama Dacco.hr odobrava se isključivo pravnim osobama!
Sve su cijene izražene sa PDV-om!

OK
Dacco.hr koristi kolačiće koji ne pohranjuju osobne podatke radi poboljšanja funkcionalnosti. Prema zakonu, neki od njih su možda već instalirani. Nastavkom posjete pristajete na njihovu upotrebu. Više o kolačićima...