FOCAL KANTA N2 WALNUT VENEER HG WARM TAUPE MAT

4.750,00€ /KOM
(35.788,88Kn)
Bez PDV-a: 3.800,00€
(28.631,10Kn)
Dostupnost na upit
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
FCL-EKAN1002002TA001

Trenutno pregledava 3 posjetitelja

OPIS

Performanse susreću stil
Neka vas iznenadi Kanta, vrlo originalni zvučnici koji će vas ponovno povezati s vašom glazbom. Potpuno posvećen akustičnoj izvedbi i s odlučnom razornom estetikom: to je, ukratko, Kanta DNK! Bile su potrebne tri godine istraživanja i razvoja da se stvori ovaj model, Kanta No. 2, prvi u ponudi. Sa svojim novim materijalima i dizajnom usmjerenim na učinkovitost koji im daje moćan identitet, dolaze ravno iz srca Focalovih inženjera. Focal nudi dosad nepoznato spajanje tehnologija: brak Berylliuma, u najnovijoj generaciji IAL3 visokotonca, s Flaxom, za srednjetonske i bas zvučnike. Rezultat je precizan, detaljan zvuk prepun topline i muzikalnosti. Ovo je početak nove ere za one koji vole zvuk.

Značajke
Pretvornici koji integriraju Focalove najnovije tehnologije
Zvučničke drajvere razvio i proizveo Focal u Francuskoj
Magnetne rešetke uključene
Berilij i lan
Po prvi put, zvučnik s lanenom sendvič membranom kombiniran je s berilijskim visokotoncem. Lan je odgovor na jednadžbu male mase/krutosti/prigušenja, što dovodi do jasnoće i preciznosti zvuka. Ova jedinstvena kombinacija lana i berilija glazbi daje nevjerojatnu toplinu i muzikalnost. Proizvedena u Francuskoj, ova patentirana membrana od lana već se dokazala u Focal kućnim zvučnicima i zvučnicima u automobilu. Srednjetonski zvučnik koristi TMD (Tuned Mass Damping) suspenziju, a svaki Kanta zvučnik je također opremljen NIC (Neutral Inductance Circuit) motorom, koji stabilizira magnetsko polje za savršeno definiran zvuk i bolje kontrolirani bas.

Polimer visoke gustoće
Sve je dizajnirano i napravljeno za stvaranje akustične mekoće i topline: gustoća i krutost materijala prednje ploče i kućišta, omekšani kutovi i dvostruki otvori za ventilaciju. Prednja ploča izrađena je od novog materijala koji odgovara akustičnim parametrima. Izrađen je u jednom komadu od polimera visoke gustoće (HDP). Ovaj materijal ima izvrsne performanse: 70% je gušći od MDF-a, 15% tvrđi i pruža 25% više prigušenja. Jednodijelna prednja ploča u potpunosti eliminira bilo kakvu difrakciju zvuka. Kanta uključuje tehnologiju Power Flow s dva ventila, na prednjoj i stražnjoj strani, za ograničavanje kompresije basa.

Distorzija je neprijatelj
Focalovo istraživanje usmjereno je na smanjenje izobličenja u svakom registru. Uz Kantu, visokotonac se reproducira pomoću novog visokotonca od čistog berilija. Ovaj IAL3 visokotonac kombinira značajke IAL (Infinite Acoustic Loading) i IHL (Infinite Horn Loading) visokotonaca, a obje pomažu u apsorpciji valova, čime se smanjuje frekvencija visokotonca.

Tehnički podaci
Tip: 3-stazni bas-refleksni samostojeći zvučnik
Drivers
Dva lanena woofera od 6 1/2" (16,5 cm) s NIC motorom
6 1/2" (16,5 cm) laneni srednjetonac s TMD suspenzijom i NIC motorom 11/16" (27 mm) 'IAL3' visokotonac s obrnutom kupolom od čistog berilija
Osjetljivost (2,83V/1m): 91dB
Frekvencijski odziv (+/-3dB): 35Hz - 40kHz
Niskofrekventna točka (- 6dB): 29Hz
Nazivna impedancija: 8 Ohm
Minimalna impedancija: 3,1 Ohm
Preporučena snaga pojačala: 40 - 300 W
Frekvencija skretnice: 260Hz - 2700Hz
Dimenzije (Š x V x D): 12 5/8 x 44 x 18 3/4"
Neto težina (s prednjom rešetkom): 35kg
Dimenzije pakiranja (Š x V x D): 16 9/16 x 49 5/8 x 27 3/16"
Ukupna težina (uključujući pakiranje): 40kg

SLIČNI PROIZVODI