O nama

Tvrtka DACCO d.o.o. osnovana je 1991. godine u Zagrebu, za distribuciju strojeva i pribora za uvezivanje, plastificiranje i arhiviranje dokumentacije. Od početnog programa švicarske tvrke IBICO proširila je asortiman i danas ima u ponudi vrlo kvalitetne proizvode od raznih proizvođača uredske opreme, strojeva i probora. Iz široke ponude izdvajamo uništivače dokumentacije KOBRA koji su namijenjeni za upotrebu u malim, srednjim i velikom uredima, te zadovoljavaju visoke standarde i najviše stupnjeve sigurnosti uništavanja dokumetnacije.

2002. godine uredski program proširili smo sa audio video asortimanom, koji obuhvača zvučničke kablove, konektore, ugradbene i samostojeće zvučnike i zonska pojačala. U prodajnom programu imamo veliki izbor nosača za LCD najpoznatijeg europskog proizvođača VOGELS.

Od 2004. godine veleprodaja posluje na Žitnjaku, Slavonska avenija 26/9, a maloprodani prostor nalazi se na adresi Heinzelova 60.

Zapošljavamo 12 djelatnika, koji čine jedan vrlo skladan i dinamičan tim, a dio kojega su: Morana Zlatanović - voditeljica prodaje i ključnih kupaca, Ksenija Remenar Vekić - voditeljica financija, Đurđa Kodrnja - računovodstvo, Zdenko Burek - voditelj servisa i Darko Vekić – direktor.