Kako kupovati

Ovdje opisujemo jednostavan način online naručivanja:

  1. Kad se odlučite za kupovinu artikla kliknite na "u košaricu".
  2. Kada ste izabrali sve željene artikle kliknite na "košaricu" u gornjem desnom uglu i otvoriti će se pregled izabranih artikala. U Pregledu košarice možete mijenjati količine i brisati odabire.
  3. Kada ste gotovi sa izborom kliknite na "naruči". U Pregledu narudžbe prikazati će se popis artikala sa količinama, cijenama i ukupnim cijenama sa i bez PDV-a. Ukoliko niste ulogirani kao kupac, potrebno je upisati podatke i potvrditi narudžbu na "pošalji narudžbu". Potvrda narudžbe će Vam stići mailom ili telefonom.

Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja prilikom online naručivanja slobodno nas nazovite u radno vrijeme i rado ćemo Vam pomoći i uputiti Vas.

Način plaćanja

Online narudžbe možete plaćati samo virmanom. U uredu veleprodaje i kreditnim karticama te potrošačkim kreditima od 2 do 36 rata Diners karticom (min. iznos 500 kn).

Cijene

Cijene na internetu su veleprodajne, bez PDV-a. Zadržavamo pravo pormjene cijena bez predhodne najave. Za određene artikle cijene možete dobiti samo na upit iz razloga što se dobavljaju samo po narudžbi.

Reklamacije

Reklamacije na ispravnost i količinu isporučene robe prihvaćamo u roku 10 dana od preuzimanja robe. Kod eventualne zamjene, robu je potrebno vratiti u orginalnoj ambalaži sa svom pratećom dokumentacijom.