NAIM MUSO 2ND GEN. PREMIUM WIRELESS ALL-IN-ONE MULTIROOM GLAZBENI SUSTAV s HDMI ARC

1.299,00€ /KOM
(9.787,32Kn)
Bez PDV-a: 1.039,20€
(7.829,85Kn)
Dostupnost na upit
Proizvođač:
Šifra proizvoda:
19006

Trenutno pregledava 1 posjetitelj!

OPIS

Vrhunski Wireless zvučnik kojega Vaša glazba zaslužuje. Mu-so 2nd Generation nasljednik je višestruko nagrađivanog All In One sustava Mu-so, kojega su Naim-ovi stručnjaci u Salisburyju u Engleskoj unaprijedili da bi dobili još bolje performanse, funkcionalnost i upotrebljivost.

Revidirana izvrsnost
U središtu Mu-so 2nd generacije je najnovija Naimova platforma za streaming glazbe koju su tijekom 3 godišnjeg perioda razvijali 25 inženjera kako bi pružili najbolje performanse bilo da puštate vlastitu kolekciju digitalne glazbe,internet radio ili usluge streaminga glazbe poput TIDAL i Spotify. Ova inovacija jedinstveno se nalazi u Naimovim proizvodima za streaming glazbe, kao što je gama Uniti uređaja i namjenski mrežni playeri, uključujući i flagship ND 555.

DSP – srce sustava
Potpuno novi višejezgreni procesor digitalnih signala (DSP) daje bolje performanse, pruža 2000 MIPS (milijun uputa u sekundi) u usporedbi s originalnom Mu-sovom jednostrukom jezgrom, 150MIPS DSP. Također je dizajniran potpuno novi “algoritam ograničenja” koji još bolje drži pod kontrolom membrane zvučnika na Mu-so 2. Algoritam se pali automatski na glasnim nivoima slušanja da bi se zadržala čistoća reprodukcije i povećala dugoročna pouzdanost uređaja.

Novo dizajnirani touch screen
Novo intuitivno sučelje ima 15 gumba osjetljivih na dodir i podebljani, osvijetljeni rotor za podešavanje glasnoće sa senzorom blizine koji budi zaslon.

Optimizirani zvučnici
Mu-sovih 450 Watta snage pridružuju se poboljšani i visoko optimizirani zvučnici kao zajednički razvojni projekt između Naima i Focal R&D odjela. Francuski Focal proizvodi referentnu zvučnu opremu od 1979. godine, a njihova stručnost podigla je preciznost i performanse zvučnika na novu razinu.

Poboljšani skup opcija
Mu-so 2 je prepun nadogradnji performansi, značajki i funkcionalnosti koje mijenjaju stil igre. Uživajte u svojoj glazbi kako želite. Chromecast, AirPlay 2, TIDAL, Spotify, Bluetooth, Roon-Ready, Internet Radio, UPnP™ (Universal Plug and Play), HDMI ARC, Multiroom Ready, Digitalni i Analogni Inputi, USB, App Control (iOS™ & Android), Room Compensation, Alarm i sat…

95% preuređen
Vrhunsko aluminijsko kućište, u novom poliranom sivom finišu. Možda izgleda slično izvana no unutar Mu-so 2 većina je komponenti nadograđena radi poboljšanja performansi. Kutija je preoblikovana tako da stvara 13% više unutarnjeg volumena, omogućavajući veći i bolji bas. Svi dijelovi uređaja su čvršće spojeni radi kontrole vibracija. Prepoznatljivi hladnjaci sada su kompaktniji, premda su i dalje ultra učinkoviti i zadržavaju Naimovu patentiranu tehnologiju koja diskretno uključuje wi-fi antenu.

Jednostavna multiroom integracija
Mu-so 2 sjajno djeluje samostalno ili u multiroom integraciji. Tri su jednostavna načina da ga učinite multiroomom:

1. Kombinirajte ga s drugim umreženim Naimovim proizvodima (uključujući Mu-so i Mu-so Qb 1. generacije) putem ažurirane aplikacije Naim
2. Uparite ga s ostalim bežičnim zvučnicima kompatibilnim s AirPlay 2 putem aplikacije Apple Home
3. Uparite ga s drugim uređajima Chromecast putem grupa pod nadzorom aplikacije Google Home.

Prilagođavanje
Mrežica zvučnika Mu-so 2 imala je nadogradnju stila. Standardnu crnu mrežicu možete jednostavno zamijeniti za jednu od 3 nove opcije boja – maslinu, terakotu i pauna – kako bi najbolje odgovarale Vašem ukusu i dekoru.